Hälsoprodukter & Sport

Tränar du mycket? För mina patienter som är elitidrottare rekommenderar jag ”Mighty sports produkter” Du hittar dem i min Webbutik och mer info från ”Mightysport.se” här .

Téer
Här finns ett stort urval téer att välja på; lugnande, uppiggande, utdrivande, svenska, kinesiska etc. Här finns också téer som bara är välsmakande.
 
Näring
Om du har stressat mycket eller av andra orsaker har dränerat kroppen på viktiga mineraler och/eller viaminer, så är det viktigt att tillföra kroppen vad den behöver för att få tillbaka balans och hälsa. Jag har kosttillskotts-produkter från utvalda pålitliga leverantörer som håller en hög kvalité.
 
Aloe Vera
Aloe Vera juicerna från Forever Living Products håller hög kvalitet och finns som naturell eller med frukttillsats. Aloe Vera renar tarmen och hjälper kroppen att kunna ta upp näringsämnen på ett bra sätt samt har läkande egenskaper. En matsked Aloe Vera om dagen gör att du lättare kan hålla dig frisk.
 
Kinesisk örtmedicin
I Kina har man en lång tradition i användandet av örtmedicin. Mycket av dagens västerländska medicin härstammar faktiskt delvis från gamla beprövade naturläkemedel.Alla mina örtprodukter tillverkas i Sverige, England och USA.
 
 Super Food
Med superbäret Goji som inspiration startade Go for Life sin verksamhet som idag säljer hälsosamma bär och frukter. Go For Life erbjuder goda, naturliga och nyttiga produkter som är lätta att lägga till i din befintliga kost. Alla produkter genomgår noggrann kontroll och genom hela processen är ekologi, sociala förhållanden, tradition och provtagningar i fokus.
 
   
   
   

 

 E-post: info(a)clharmony.se • Tel: 070-422 78 24 eller 0302-49 09 91

 

Comments are closed.