Rehabprodukter

 

 Tempur
Kuddar, knästöd och madrasser från Tempur innehåller ett material som är tryckavlastande och formar sig efter kroppen. Ger skön vila för dig som har värk eller, på grund av nedsatt rörelseförmåga, måste ligga i samma ställning under långa perioder av natten.
 
 Spikmatta

Shaktimattan är en omtyckt och numera välkänd spikmatta med akupressuregenskaper, som hjälper spända muskler att slappna av.
 
Pressurband
Pressurband är band med piggar på insidan, som gör att muskelspänningar kan stimuleras till avslappning. Finns i olika utförande, beroende på var på kroppen de lokala spänningarna sitter. Även åkommor som huvudvärk, nackspärr, tennisarm samt knäproblem kan lindras med hjälp av ett pressurband.
 
 Vattensulor
Ökar blodomloppet i fötter och ben. Avlastar häl, knä, höft, rygg och smärtpunkter under foten. Stötdämpande och tryckavlastande och försedd med ett fotsvetts-reglerande överskikt.Läs mer om Vattensulorna här.
 
 Kinesio-tape
Kinesio-tejpning har sitt ursprung i Japan och används för att stödja och lugna överbelastade muskler och för att stimulera underutvecklade muskler. Anses även befrämja cirkulation samt ha en smärtlindrande effekt, vilket har gjort tekniken utbredd bland elitidrottare.
 
 Balansboll
Ger effektiv träning för dig som behöver stärka rygg och magmuskler. Svaga ryggmuskler är ofta orsaken till att ryggskott, muskelvärk eller kotförskjutningar uppstår. Det är alltså viktigt att hålla ryggen stark.

 

 
   
   
   
   
   
   
   

E-post: info(a)clharmony.se • Tel: 070-422 78 24 eller 0302-49 09 91

Comments are closed.