Företagsfriskvård

Hållbar & Optimal hälsa – Förebyggande friskvård & rehab för företag

Regeringen inför ett mål att antalet sjukpenningdagar ska minska till max nio per person år 2020. Det säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll till Ekot. Se länk från Dn här. 

Vill du få hjälp att nå era/ditt friskvård och hälsomål?                                                                                                                       Vi utvecklar och erbjuder skräddarsydda lösningar med syfte att stärka företags effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet. Alla företag vet hur dyrt det är med sjukskrivningar och en personal som inte mår bra. Genom ett bra friskvårdspaket kan man enkelt hålla nere kostnaderna i samband med sjukskrivningar och får personalen att ligga på topp oftare.  Tillsammans skapar vi individuella program som är anpassade till såväl företagets som medarbetarnas aktuella behov.

Vi arbetar passionerat och professionellt för:

  • Ökad prestationsförmåga
  • Kortare rehabiliteringstider
  • Kortare sjukskrivningar
  • Välmående, friskare och närvarande medarbetare
  • Bättre livskvalite och ett rikare liv

Mitt mål är att hålla dig så frisk som möjligt – friskvård i världsklass!

Skapar optimal hälsa och  snabb rehabilitering.

Jag arbetar aktivt med flera hälso- och friskvårdsprogram hos företag i olika storlekar. Tillsammans skapar vi individuella friskvårds och rehabiliteringspaket som är anpassade till företaget och dess personals behov. Med till exempel kurser, workshops och konsultationer och undersökning  och behandling av personalen på arbetsplatsen eller på någon av mina kliniker. Jag håller personalen så frisk som möjligt och fångar upp skador och besvär som annars kunde blivit långdragna och kostsamma.

Exempel på problematik som jag fångar upp och åtgärdar kan vara stress, utmattningssymptom, huvudvärk, överbelastningar, muskel smärta och spänningar, tinnitus, mag-tarmbesvär, sömnproblem, oro, stress, fokuserings- och koncentrations-svårigheter mm.

 

Massage på jobbet

En del av förebyggande friskvården kan också vara att en av våra duktiga massörer kommer ut till er arbetsplats. Alla massörer är speciellt utvalda av CL Friskvård & Rehab AB och alltid certifierade av Branschrådet Svensk Massage, medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och har därmed även ansvars och patient försäkring. Vanligaste kontorsbehandlingen är klassisk massage 30 minuter då man masserar rygg, nacke och axlar. Men våra massörer har kunskap om hela kroppen och kan även ge tips på töj och träningsövningar mm.

Företagshälsokollen läs mer här – Synen på hälsa och sjukfrånvaro.

Våra åtgärder är idag skattemässigt avdragsgilla för företaget och kan även vara en skattefri förmån för den anställde.

Ring 0302-490991 eller maila Cecilia Lindblom Hilton info(a)clharmony.se för ett möte. Jag kommer gärna ut till er och hålla en dragning om optimal hälsa,  friskvård och presenterar mitt koncept samt ger enkla tips och råd.

Exempel på företag som tar väl hand om sin personal genom att bl a anlita CL Harmony – Friskvård & Rehab:

 

 

 

 

E-post: info(a)clharmony.se • Tel: 070-422 78 24 eller 0302-49 09 91

Comments are closed.